JooMix.org
2.jpg
1.jpg
Prev Next

demo

demo

demo

Támogatóink

 

 

Zoárd nap 2018

Újabb Gyémántokkal gyarapodott Vásárosnamény

Budapesten 2018. május 30-án került sor a negyedik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, melyre Vásárosnamény is adott be pályázatokat.

A szakmai zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a Városmarketing gyémánttal, a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével. Idén 7 beadott pályázatunkból 6 nyert, így már 16-ra növekedett gyémántjaink száma! Az országos ranglistán így a 3. helyen állunk Miskolc és Győr után. Gyémántot kapott:

1.Advent Vásárosnaményban – belső kommunikációs megoldások és tartalom kategória

2.Advent Vásárosnaményban – Adománygyűjtés – kis költségvetésű és integrált kampányok kategória

3.Bangó Margit – városmárka, városimázs építő nem marketing teljesítmények, értékek kategória

4.Beregi Bringások – külső kommunikációs megoldások és tartalom kategória

5.Bereg Szíve Üdülőközpont – városfejlesztési projektek marketing programjai, kampányai kategória

6. Zoárd-napi Sokadalom Vásárosnaményban - rendezvény-esemény kategória

Idén a hatékonysági különdíjat is elhoztuk az Advent Vásárosnaményban pályázatunkkal. A hatékonysági különdíjat az a pályázó kapja, aki a legmeggyőzőbben igazolta a marketing tevékenységének tervezése és ellenőrzése, eredményeinek mérése, hatékonysági mutatók bemutatása által, hogy a kitűzött, pontosan megfogalmazott marketing célok elérését ésszerű forrás-felhasználással sikerült megvalósítaniuk. Göbölyösné Mátrahegyi Anna, a pályázat zsűritagja az Observer Budapest Médiafigyelő képviselője különdíjjal jutalmazta a hatékonysági díjazottat, mely egy féléves médiafigyelő szolgáltatás.

Tourinform Vásárosnamény fényképe.

 

 

 

 

Híreink